Blok A3 d.o.o.

Blok A3 d.o.o.

BLOK A3 d.o.o. djeluje kao projektna i konzalting tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, Prilaz Slave Raškaj 12. Ured je osnovan 2013. godine. Naša primarna aktivnost je pružanje usluga u prostornom planiranju i projektiranju (zgrade stambene, poslovne, turističke i javne namjene, uključujući vođenje projekata tijekom cjelokupnog procesa, od faze analiza i idejnih rješenja, preko izrade kompletne projektne dokumentacije, pa do ishođenja potrebnih dozvola za gradnju), te vođenju stručnog nadzora.

Kod projektiranja pratimo trendove u promišljanju arhitekture, koristimo nove materijale i tehnologiju gradnje, s naglaskom na ostvarivanje nisko energetskih svojstava objekta. Vjerujemo da svaki projekt koji nam je povjeren, zaslužuje individualan pristup i puni kreativni angažman našeg ureda, kao i da je naš cilj postignut jedino ako je u radu na projektu ostvareno uzajamno povjerenje s Naručiteljem, a konačnim rezultatom su zadovoljni i Naručitelj i naš projektni tim.

Ponosni smo na naše realizirane projekte, kao i na one koji se upravo realiziraju. Vjerujemo da upravo izvedeni objekti čine razliku i ukazuju na kontinuitet našeg rada, kao i upornost i ozbiljnost u ostvarivanju naših ideja, uz sve izazove koje proces projektiranja i građenja donosi. Tijekom godina rada sastavili smo uhodani i iskusni projektni tim unutar samog ureda i ostvarili kvalitetnu i dugoročnu suradnju s našim stalnim vanjskim suradnicima.

Potrebujem
Lokacija