CUBUS IMAGE, d.o.o.

Arhitekturni biro

CUBUS IMAGE, d.o.o.

Arhitekturni biro

Potrebujete zanesljivega partnerja, ki vam bo pripravil načrte za gradnjo?
Iščete strokovnjaka za idejno zasnovo vaše hiše ali poslovnega objekta?
Opremljate stanovanje ali svoj poslovni prostor in nimate ideje, kako prostore opremiti in razporediti?
Želite za svoj denar dobiti kar največ?

Ste na pravem mestu – CUBUS IMAGE, d.o.o., že od leta 1990 – prepričajte se sami!

Vabimo vas na nasvet v okviru brezplčanega svetovanja ENSVET za navodila in možnosti pridobitve nepovratnih sredstev Eko sklada. Večina naših objektov je zgrajena v pasivnem ali skoraj nič energijskem razredu novost pa so plus objekti. Ta princip z lastno sončno elektrarno zagotavlja več energije, kot jo objekt porabi za ogrevanje in TSV. Cena takšnih objektov pa je lahko primerljiva ali celo nižja od klasične gradnje. Za PH, sNEH in plus hiše večinoma prevzamemo tudi nadzor, da se hiše zgradijo kvalitetno in pridobijo nepovratna sredstva Eko sklada.

Kaj vam nudimo?

Naša ponudba zajema celovite storitve s področja arhitekturnega projektiranja (IZP, DGD, PZI, PID, DZO,…), kot tudi notranjega oblikovanja javnih, kot tudi zasebnih objektov (razporeditev opreme, izbor barv in materialov, osvetlitev prostorov, izris pohištva in detajlov…). Vsi projekti so izvedeni v BIM 3D tako, da omogočajo pogled 3D modela v celotnem procesu projektiranja.

Vsaki naši stranki se maksimalno posvetimo ter poskrbimo, da boste ob sodelovanju z nami zadovoljni. V kolikor želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti, NAS KONTAKTIRAJTE.

Z veseljem vam bomo prisluhnili!

Potrebujem
Lokacija