SARA PETERNEL, S.P.

SARA PETERNEL, S.P.

Pustimo odtis narave tudi v vašem vrtu!

O meni

Ko sem bila majhna, se je to odražalo z lovljenjem metuljev in pletenjem cvetnih venčkov, zdaj pa imam to srečo, da je moje delo ustvarjanje privatnih in javnih odprtih površin, da lahko košček narave pričaram tudi v vašem vrtu.

Po maturi na Škofijski klasični gimnaziji sem diplomirala na Biotehniški fakulteti, smer Krajinska arhitektura, kjer sem bila izbrana za najboljšo študentko v svojem letniku. Med študijem sem se dodatno izobraževala v slikarskem in tehničnem risanju, del študija pa sem opravila v Združenih državah Amerike, na univerzi Utah State University, kjer sem za svoje delo prejela priporočila profesorice, kanadske krajinske arhitektke Caroline Lavoie.

Soudeležila sem se tako domačih kot mednarodnih natečajev, samostojno sem sodelovala pri natečaju za grafičnega oblikovalca za Dijaško skupnost Ljubljana, kjer sem zasedla 1. mesto. Tekom študija sem kot študentka delala v arhitekturno-projektivnem biroju ARHITEKT, krajinsko-arhitekturnem biroju AKKA, leta 2005 pa sem začela sodelovati s podjetjem MT Cvek, kjer sem načrtovala in strankam svetovala glede urejanja okolice.

Po diplomi sem se podala na samostojno pot, tekom let pa sem sklenila partnerstvo s strokovnjaki iz različnih področij, s katerimi vam lahko ponudim celotno izvedbo vašega vrta.

Kako vam lahko pomagam?

Svetovanje
Načrtovanje
Izvedba

Oglejte si NAŠE PROJEKTE.

 

Potrebujete nasvet? Kontaktirajte me in z veseljem vam bom pomagala!

Potrebujem
Lokacija